export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Nieuws

Huis > Nieuws > Inhoud
Winter zwemmen nodig aandacht te besteden aan de volgende Items
Dec 10, 2016
Winter zwemmen nodig aandacht te besteden aan de volgende items:
1e, volledig uitgerust:
Naast de zwembroek, bril, zwemmen caps en andere apparatuur, moeten mensen brengen de slippers om te voorkomen dat mond vangst koud; Badhanddoek of handdoek doek, om het warm te houden, in het midden of na bad nemen.
2e in adequate voorbereiding
Voorbereiding voor de winter zwemmen is de sleutel. Winter wegens de lage temperaturen, gewrichten zijn relatief kwetsbaar. Voordat wordt begonnen, moeten mensen nemen alle opent u de activiteiten van de gewrichten. Voorgesteld om te doen meer verticale sprong, trek de schouder, arm en andere rekoefeningen, koorts voorbereiding activiteiten in ongeveer 5-10 minuten, te voelen van het lichaam enigszins rood, ook.
3de, aandacht te besteden aanveiligheid.
Die lijden aan besmettelijke ziekten of met open wonden, ongunstige tot zwemmen. Womenand #39; s menstruatie moet niet worden vaak zwemmen. Wanneer natuurlijke baden strand zwemmen, het is veel beter om te reizen met een metgezel door, en aandacht besteden aande plaats waar het water kwaliteit schoon.
Aandacht besteden aan de waterdiepte, debiet
4e, Let om warm te houden
Badhanddoek in zetten demidden van rust of uit het water. Maak haar droog onmiddellijk na het baden en draag goede kleding. Het is beter om het gebruik van een föhn om droog haar. Stel in een relatief eenvoudige, gemakkelijk-aan-wear af en warme kleding, om te veranderen van kleding.


Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd