export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Nieuws

Huis > Nieuws > Inhoud
Waarom dragen een badpak dan naakt zwemmen sneller
Aug 05, 2016

Waarom dragen een badpak dan naakt zwemmen sneller
Veel mensen denken dat mager gewicht last van zowel de zwembroek en zonder de weerstand van een badpak, dus zwemmen naakte dan slijtage zwemkleding zwemmen sneller. Echter dat #39; s niet wat er gebeurd is. Naakt zwemmen in plaats van slijtage zwemkleding zwemmen langzamer.
quot; Naakt zwemmen is nog niet universeel, is niet onfatsoenlijk, maar mager-niet een zeer snel. quot; De onderzoekers bewezen, draag geen zwemkleding 9% meer weerstand dan een zwembroek, badpak kan maken het lichaam gestroomlijnd, minder weerstand. Dus waarom alle atleet zwemmen pak quot; shark skinquot;? Het wordt ook geassocieerd met verminderde slepen. Zwemmers in het water #39; s weerstand, positief met de dichtheid van water, zwemmen gebied, en zwemmen snelheid is evenredig met het kwadraat van de wrijvingscoëfficiënt, vermindering van frontaal oppervlak en de wrijvingscoëfficiënt is de sleutel tot het ontwerpen van lage-weerstand pak. quot; Haai skinquot; Badmode is stromingsleer en Bionics beginsel in gedachten, haai huid functies nabootst. quot; Haai zwemmen sneller, omdat er een kleine stekel-vormige uitsteeksels op de huid, haai bij het zwemmen in het water, deze processen effectiever in het verhogen van de waterstroom rond het lichaam, waardoor de Sleep, de haai in de oceaan zwemmen kampioen kunnen worden. quot;

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd