export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Nieuws

Huis > Nieuws > Inhoud
Badmode stof Is gebruikt, en de verschillende kenmerken van stoffen
Aug 05, 2016

Classificatie van badmode stoffen zijn onderverdeeld in DuPont Lycra, nylon, polyester is de zwembroek categorie van materialen die u het vaakst gebruikt. Holle, TI-speciale materialen zoals bloemen uit de bovenstaande drie soorten elastische eigenschappen. Veel nieuwe badmode stof met UV-bestendig, chloor of water weerstand en andere speciale verwerking.
Badmode stoffen kenmerken: DuPont Lycra: is een door de mens veroorzaakte elastische vezels, elastisch beste materiaal kan worden verlengd tot 4 - 6 maal de oorspronkelijke lengte, uitstekende stretch, geschikt voor alle soorten vezels, versterkt textuur tumbling, rimpel-en zo verder. Zorgt voor weerstand tegen chloor-bevattende DuPont Lycra zwembroek heeft een meer dan gewone stalen lange levensduur. Katoen spandex fabric: texturen dan de solide Lycra stoffen, maar vergelijkbaar zachtheid en elasticiteit van Lycra. Momenteel badmode het weefsel meestal gebruikte, geschikt voor matig geprijsde producten. Polyester stof: voor een one-way, twee-stretch elastisch materiaal. Elastische limiet worden meestal gebruikt in zwembroek of zwemkleding, geldt niet voor zelfs een badpak. Sommige splicing of lage prijsbeleid wordt toegepast op het weefsel. Badpak materiaal en kleding accessoires, zwemkleding ontwerp tot quot; comfortablequot; en quot; personalquot; is het eerste principe. Volgens de enquête, meestal gebruik nylon, stof en flexibiliteit die nodig is, zal niet van invloed op consumenten draagcomfort. Zo zijn bij het kiezen van kledingtoebehoren, quot; flexibilityquot; was absoluut noodzakelijke eisen. In reactie op de huidige trend doorzet, als moet gebruiken van metaal, acryl, wanneer niet-elastische materialen zoals schelpen, ontworpen om te kiezen locatie heeft geen invloed op de elasticiteit van het lichaam. Wanneer goed uitgevoerd, zullen accessoires de perfecte finishing touch het effect.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd