export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Nieuws

Huis > Nieuws > Inhoud
Passeren tarief dan netto aankoop de uitval van de fabrikant van de badmode van zwemkleding
Aug 05, 2016

Zomer, zwemmen en begonnen met het vuur, maar een heleboel mensen kunnen niet weten, zijn het dragen van een zwempak breed van het teken kan worden. Bureau van kwaliteit en technische toezicht aangekondigd gisteren badmode product bemonstering verslagen dit jaar, 45,5% voor on line productondersteuning kwalificatie stem alleen 31,2%, ver onder het percentage van opslag 83,3%.
Ondermaatse producten zijn niet-conforme, sommige badpakken onder de zon gemakkelijk verkleurd of verschoten, uitgerekt eigenschap dreigt te worden veroorzaakt quot; kledingkast malfunctionquot; enzovoort.
Stretch elastisch uitbreiding weerspiegelt de voors en tegens van badmode stoffen, stoffen hoge treksterkte elastische rek, warp na slijtage. Als het niet voldoet aan de vereisten, bij het gebruik van een gedeeltelijke breuk kunnen optreden, gebruikers van quot; exposingquot; de verlegenheid. Zwembad is open voor publiek zwemmen zwembroek zal worden blootgesteld aan de zon, als kleur kleurvastheid aan het licht van Baden kostuums zijn niet gekwalificeerd, zijn gevoelig voor verkleuring of vervagen wordt beïnvloed. De bemonstering gevonden dat 13 batches van het project komt niet in aanmerking. Als de prijs analyse, de kwaliteit van de steekproef en de prijs waren positief gecorreleerd, is badpak slagingspercentage slechts 25% minder dan 100 Yuan, 100-200 Yuan en 41,9%, meer dan 200 Yuan tarief kan oplopen tot 67,6%.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd