export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Nieuws

Huis > Nieuws > Inhoud
Mannen knie-lengte badpak dit jaar wanneer
Aug 05, 2016

Speedo heeft vier belangrijkste modellen, met inbegrip van swim trunks, Boxer boomstammen, en knie-lengte swim trunks en shorts. Boxer boomstammen is het best verkochte model in het verleden, en dit jaar meer en meer mensen willen kopen van knie-lengte swim trunks en shorts. Zoals met dames badmode, swim trunks, zwemmen in het overdekte zwembad, de eerste drie alinea's, ga naar het strand om te spelen, meestal kiezen Speedo of korte broek.
Mannen is men het erover eens dat het dragen van swim trunks en hoogte eisen zijn relatief hoog, dus de meeste zou kiezen voor de relatief conservatief Boxer stammen, maar de knie-lengte swim trunks plotseling populair, een beetje off guard. Deze relatie met het zwemmen milieu, openbare zwembaden, meeste airconditioners in het verleden, nu de stad sterrenhotel #39; s zwembad is een overdekt zwembad en voorzien van airconditioning, zwembad en recreatiefaciliteiten, comfortabele, mannen #39; s zwembad na rust, zwem slips zijn te koud, dat ze zullen het badpak lange knie-lengte kiezen. Professionele knie-lengte badpak samen met de spier lijnen ontwerp, flexibele body activiteiten, tijdje hebben ook enkele slanke rollen.
Ongedwongen strandvakantie, Europa mannen gebruikt om te kiezen van wijde knie-lengte shorts wanneer direct zwembroek, binnenlandse, jonge mannen worden beïnvloed door dit, en begon ook te gebruiken op vakantie strand shorts, nieuwe aanbiedingen dit jaar een van de water onthult de donkere broek Beach zijn vrij populair. Niet alle strand broek kunnen direct worden gebruikt, wanneer het badpak, moet een gaas ondervloer kan-gebruikt voor het isoleren van het zand, in de zee na het spelen van golven, spelen op het strand, het zand zal niet wrijven direct op het lichaam.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd