export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Nieuws

Huis > Nieuws > Inhoud
Vanuit het perspectief van verschillende badpak veiligheidsprestaties
Aug 05, 2016

Vanuit het perspectief van verschillende badpak veiligheidsprestaties
Gebreide zwembroek is gemaakt van gebreide stof geschikt voor het dragen van kleding tijdens het zwemmen, ook gebruikt voor strand recreatie, roeien en andere watersporten. Gebreide badmode kan worden onderverdeeld in een stuk zwembroeken, badpakken en zwembroek drie soorten. 1-delige badmode-main buis en harnassen, split badmode voornamelijk rokken, hoge taille en bikini type en zo verder.
Op dit moment de belangrijkste normen van kwaliteit en veiligheid van binnenlandse gebreide swimwear betrokken GB 5296. 4-2012 consument instructies bij het product voor gebruik-deel 4: aanwijzingen voor gebruik over textiel en kleding, GB 18401-2010 nationale textiel productspecificaties basisnormen voor de veiligheid, en GB/T 22852-2009 en FZ/T 73013-2010 van de gebreide badmode stoffen van de gebreide swimwear.
Deze veiligheidsnormen vanuit verschillende hoeken de gebreide badmode specificaties en eisen, prestatie-indicatoren zijn de belangrijkste specificatie voor vezelgehalte, stretch elastisch rek en weerstand tegen gechloreerde water (zwembad) treksterkte elastische herstel.
Vezelinhoud verwijst naar het materiaal van de kleding van vezel typen en verhoudingen van verschillende soorten, zoals de 80/20% nylon spandex, het beïnvloedt de slijtage comfort badpak, wassen en onderhoud, is het bepalen van de zwembroek met behulp van een van de belangrijke indicatoren van de prestaties.
Stretch elastisch rek is onder de voorgeschreven laden badmode stof uitgerekt de lengte van een percentage van de oorspronkelijke lengte, is een belangrijke index om te evalueren of de zwembroek dragen comfortabel, rek van het kleine badpak dragen strakke, gebruiksvriendelijke menselijke ongemak veroorzaken.
Gechloreerde water (zwembad) evaluatie van de treksterkte elastische herstel is zwemmen in vervorming reactie niveau na gebruik, bestand tegen gechloreerde water (zwembad) treksterkte elastische herstel na slechte badpak gemakkelijker te dragen ernstige vervorming, verlies van de elasticiteit, verliezen waarde blijven dragen.
In termen van veiligheid geven indicatoren formaldehyde inhoud, pH waarde, kleur kleurvastheid, decompositie van kankerverwekkende aromatische aminen kleurstof concentratie vereisten.
Formaldehyde is een kleurloos, penetrante geur en organische stof oplosbaar in water, kleur kleurvastheid van textiel in hars en worden gebruikt tijdens de verwerking. GB 18401-2010 babyproducten (klasse een), met directe contact met huid product (categorie b), zonder direct contact met de huid productclassificatie ("categorie c") werd uitgevoerd na een beperkte categorie een 20mg/kg klasse b (75mg/kg, type c (300mg/kg, en de Europese richtlijnen en de huidige controlesysteem van internationale normen zijn in principe hetzelfde.
PH-waarde is selectievakje stof is een indicator van de zuurgraad, omdat de menselijke huid heeft een zwakke zuurgraad (pH-waarden tussen 5.0-5.6 van de gezonde huid). GB 18401-2010 biedt directe contact huid product pH-waarde van 4. 0-8.5 in de producten zonder direct contact met huid pH-waarde 4. 0--#39; 9. 0, buiten het bereik zijn niet gekwalificeerd is om de veiligheid van het product. Zowel de Europese Unie en de Europese landen hebben momenteel overeenkomstige bepalingen, beperkt als verplichte normen, die strenger zijn dan de EU-wetgeving.
Vooral voor kleurvastheid de kleurvastheid van de kleurstof op de vezels en stof, vooral badpakken na het wassen, de zon, zweet, water van het zwembad, of wrijf van kleur te veranderen dat na het object optreedt.
GR 1 X 401-2010 verminderen kankerverwekkende aromatische amine kleurstoffen waarmee mensen met een handicap van 24, met internationale normen en maximale grenswaarde van 20mg/kg, bepalingen die strenger zijn dan de EU verboden kleurstoffen kankerverwekkende aromatische amine concentraties in textiel 30mg/kg eis.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd