export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Nieuws

Huis > Nieuws > Inhoud
Kleding gedragen fouten
Aug 05, 2016

Vrouwelijke charme, persoonlijk karakter, temperament, opleiding, uiterlijk, houding op leven, dressing en andere aspecten van de combinatie. Een vrouw in een gecoördineerde, royale kleding tonen hun kwaliteit, hobby's en bezigheden; met een goed imago, trekken aandacht en genegenheid, lof deze schoonheid te genieten.
Maar mooie afwisseling, vaak punten in strijd zijn met de wensen van het volk, contraproductieve resultaten. Dat #39; s omdat je per ongeluk in de dressing-fouten
Charmant en sexy op de relatie, sommige hebben ook de ongewenste plaats. Vanuit een bepaalde, kunnen coördineren met de omgeving, lichte kleur kunt toevoegen voor zichzelf, kan worden opgemerkt kledingstukken zijn aantrekkelijk. Goed blootgesteld huid, en is ook de charme van middelen weergegeven. Maar verbergen of bepaalde gebieden, nadruk, markeren of pronken met je seksualiteit, maar een niet-wisselbare vereniging met mensen. We worden vaak aangeduid als sexy kleding is niet afhankelijk van het niveau van de blote huid, maar gericht en gerelateerd aan aanpassing aan het milieu. Zoals blootgesteld socialer avondjurk, gladde witte hals blootgesteld aan de buitenkant, weergegeven: vrouwen volwassen charmes. Ook het kledingstuk als het wordt weergegeven in een klein straatje in de zijde-baan, alleen prostituees werden vergeleken. Bikini bikini badpak in het zwembad, romantische, ernstige verwonding verweerde uit in de straat. Soms charmant en sexy net welgevallig, in keuze veroorzaakt aandacht. Erg populair, bijvoorbeeld korte lederen rok, put slechte mensen, #39; s ogen niet kon helpen, maar zal worden vastgesteld op ronde mollige dijen. Zoals voor intieme liefhebber voorkant van de jurk, verschijnen niet in het openbaar. Ook aandacht besteden aan hun eigen gedrag. Een persoon die graag flirt en stuur sexy signaal zelf.
Er zijn een heleboel mensen, misschien vanwege hun eigen cultuur niet te hoog is, misschien is het gebrek aan gezond verstand, sommige jurk verscheen in het openbaar nauwelijks bevorderlijk is voor een individuele #39; s beeld, maar lager uw rang. Zoals de zomer slips, slijtage licht gekleurde rok, dij en panty blik; Draag een transparante jas, in schril contrast met de Bras; te strak jas, bekleed beha vet; slipje strak heupen, Toon diepe sporen afgedrukt op de buitenste broek... … De jurk zou homoseksueel of heteroseksueel in verlegenheid brengen, iemand worden anders #39; s grap. Dode noch beleefd. Minder sexy, minder aantrekkelijk.
Jurk hoeden en landschap om te lezen over de vrouw #39; s leven, of hoe te handelen en naar Rome, niet de verkeerde manier ronde.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd