export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Nieuws

Huis > Nieuws > Inhoud
Bikini verrekening van deze zomer
Aug 05, 2016

Als kantoorpersoneel, gewoonlijk harde werk, feestdagen beschikbaar in de zomer kunt u ontspannen op het strand, dan moet u kiezen een mooie aangename badpak, de sleutel ligt in de individualiteit van stijl, unieke design, innovatieve ontwerpen en kleuren zal worden verrekend in anderen #39; s ogen. Neem een kijkje op deze hete bikini is er één u #39; ll zoals.
Gegolfde warm overal, badmode is ook volledig aangetoond zijn dapperheid. Jabot vouwen en stack ontwerp heeft een goed effect van borst, taille-hollow stuk zwemkleding laat u wijzigen, quot; Goblinquot, met de meest betoverende houding trekken alle ogen. Sportieve bikini aan een levendige roze streep, voor de kleine dame, zowel functie en schoonheid, in de consolidatie van de perfecte borst vorm op hetzelfde moment, ten volle genieten van het plezier op het water. Mono mix is een van de snelste, meest stabiele lange stijlvolle manier, zijn aanvullende effect van de kleur en de kleur is zeer aantrekkelijk. Buis top design, gecombineerd met de perfecte mix van paars en groen, sexy edgy van u is proberen waard, wordt de skyline van het strand. Bikini cake met slagroom en kunt een quot; hoofd fakequot; Make borsten kijken groter, als meer opmerkelijke, kies dan felgekleurde badpak, tot de witte kleur, lijnen meer prominent geworden. Selecteer de pop dot bikini, ziet er erg schattig en charmante schoonheid, stippen zijn meer geschikt voor lief meisje, met eenvoudige en integraal uitdrukking van het vertrouwen van de jeugd, werd de aandacht van iedereen op het strand.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd