export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

Wat moet van professionele sport badpak te dragen
Aug 05, 2016

Professioneel gebruik van concurrerende swimwear passen in het algemeen een enkele stijl vest integraal een stuk dress, eenvoudige, kernachtig, geen onnodige decoratie. In kleur is in effen kleuren en grote kleur matching meer op de gemeenschappelijke markt zijn donker blauw, zwart en wit, enzovoort. Die wordt ontworpen vooral in termen van functies en stof, kan weefsel met hoge elastische Lycra spandex en samengestelde polyester geweven in dan gewone zwemkleding meer strakke, elastisch, in combinatie met de eenvoud van stijl, slepen verminderen tijdens het zwemmen, verbetering van de snelheid van het spel. Internationaal beroemde sportswear merk, heeft de lancering van een badpak voor professionele sport, deze zwemkleding met hoge kwaliteit en hoge prijs.
Professionele Zwemmen kostuums zijn gekleed en ongewone aanpak is niet anders. Is in nood van aandacht, professionele zwemkleding in natte toestand, zeer goed gelegd op, dus het is best om te dragen, body en badpakken zijn in een droge toestand. Voordat lancering eerste zwemkleding met water, badpakken in het water nat, dus u kunt voorkomen dat zwembad chemicaliën of mineralen in het water wordt geabsorbeerd door het badpak en zwemkleding beschadigd. Ik wil een badpak te dragen en vervolgens toepassen zonnebrandmiddelen. Zwemmen, en u moet uw lichaam uit badmode spoel. Bent u niet in moet een haast worden onmiddellijk schoongemaakt met water badpakken, ga naar huis onmiddellijk na de bovenstaande modus. Zet niet nat badpak op de plastic zak, tote tas, een koffer te lang. Na elke duik is douche lavabo lichaam zwembroek wassen met ZEEP en droog in de Sun. Borrow of huur een zwembroek ongezonde, maar ook gemakkelijk leiden tot seksueel overdraagbare aandoeningen en de verspreiding van besmettelijke ziekten. Niet gebakken het badpak is niet zwemmenwordengedragen.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd