export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

Wat voor soort badpak kleuren en patronen aan uw
Aug 05, 2016

Wat voor soort badpak kleuren en patronen aan uw
Geselecteerde badmode blik op kleur, badmode kleuren te markeren van lichaam en de huid vormen algemene Toon is erg belangrijk.
Zwart en wit voor elke huidskleur, ten opzichte van de twee, zwart is praktischer, verzekering, kan het de juiste grootte van tekortkomingen en wit badpak figuur is zeer hoog. Zon zon in Brown van huid was, moet overeenkomen met warme afdeling zwemmen kleding, als een rode en oranje kleur en meer kleur van gemengde, huid wit van mensen met koude kleur beste, als blauw en groen en warm departement de van diep roze,, maar don #39; t met licht van kleur, als p! NK, omdat licht lichtgrijs van kleur maakt kleur is bleek zwak, gebrek aan boos en macht. Als u in vorm slanke schoonheden kunnen overwegen de patroon badpak, de visuele ziet er meer mollige. Schoonheid in lichaamsvet, kleinere patroon en gewone badpakken zou daarentegen een betere keuze. Bloem patroon zwembroek, kunt u zwembad voelen als een prachtige heldere, dunne vorm Girl is slagroom op de taart. Dierlijke patroon is het patroon van de recente populaire en mollig vrouwen niet stuk om stijl te kiezen vol met bloemen, u kunt selecteren patroon volgens grootte en net-mozaïek ontwerp, houden omhoog met trends, maar ook de resultaten van de gewijzigde vorm kan spelen.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd