export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

De ' drie noes'swimsuits swim trunks huid allergie kunnen veroorzaken
Aug 05, 2016

De quot; drie noesquot; zwemkleding swim trunks kunnen huid allergie veroorzaken
Zomer zwemmen als de voorkeur zomer van vele burgers, badmode is geworden een quot; goede catchquot;. Groothandel van Zwemmen kostuums, kwaliteit, grote prijs verschillen en sommige speciale lage prijs pak bleek te zijn quot; drie noesquot; producten. Professionele herinneringen: de quot; drie noesquot; zwemkleding zijn buitensporige chemische fenomenen, gevoelig voor het opwekken van irritatie van de huid.
Als gevolg van het kleine badpak materiaal is het proces relatief eenvoudig, meestal kleine workshops zwemkleding produceren op dit moment weinig bekende merken van swimwear in de markt. Markt Shang verkocht van quot; drie noquot; zwemmen kleding, generaal bestaat chemische componenten overschreden probleem, welke formaldehyde, en lood, en kwik en benzeen, chemische componenten worden op de mens schadelijke, kunnen deze overschreden van chemische componenten meeste heeft veroorzaakt huid allergie, en zwemmen kleding in de bevat van chemische bestanddelen in water onderdompelen en zon bestraling Xia zal versneld release op mens schadelijk materiaal, zwemmen kleding kleur meer helder , meer meer meer grote, haar chemische componenten ruiken. Sommige kleding fabrikanten zodat producten kijkt niet langer zwemmen is quot; drie noquot; producten, ook wil heeft sommige trucs, zoals het zwemmen kleding label Shang gemarkeerd voor quot; fabricquot; een bar geven nylon 80% en ammoniak LUN 20%, kan andere productinformatie is is wazig; ook sommige labelinhoud allen met Engelse standaard schreef, is heeft quot; GEMAAKT IN CHINAquot; van woorden, China maken van producten geen Chinese beschrijving, biedt niet ook alle fabrikanten, en de site van de informatie kennelijk niet gekwalificeerde producten. In dit verband herinnerde het publiek van professionals: warm zomerweer, het lichaam #39; s huid is gevoeliger, zwemkleding en andere benodigdheden en persoonlijker, als ventilatie slecht of defect is, gezondheid kan beïnvloeden. Consumenten zijn beste geadviseerd een regelmatige Mall te kopen van mark bereik, kwaliteit, veilig en betrouwbaar badpak, en aandacht besteden aan productnormen, b-klasse met directe contact met de huid product kiezen. Voor die goedkope zwemkleding houden consumenten hun ogen open, koop zorgvuldig.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd