export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

Badmode geschiedenis zetten
Aug 05, 2016

In de mode badpak wedstrijd verschillende gelegenheden, badpak, zwemmen partij badmode, zonnebaden, bezoek de badplaats van swimwear, hebben hun eigen regels. Niet langer alleen om verrekening van sierlijke houding en wedstrijd geworden. Terloops onthullend badpak hoek, is mijmering, de opperste staat van sexy.
60 badpak kijk zeer conservatieve eendelige badpak, eenvoudig ontwerp, kleur is saai, effen kleuren, en meer relatief donker. Design, namelijk de borst en de rug is gemakkelijk Fort, unfurls een enorme lucht terug-te zeggen dat een doorbraak op dit.
70 #39; s badpak stijlen, meer gebruik van katoen, doek of zelfs elastische waterdichte synthetische vezels alle verlaten werden, vervangen door de hoge elasticiteit, hoge poreusheid, laag water absorptie nylon materiaal waardoor meer persoonlijke, lichtgewicht en gemakkelijk te dragen en badpakken.
80 de grootste doorbraak is de dunne schouderbandjes eendelige badpak, zwembroek niet meer een één effen kleur is gebruikt, de ontwerper begon een verandering in kleur. Rood, paars, blauw, zwart zwemkleding gemaakt van v-vormige verlopen geven het gevoel meer liefde, de grootste verandering is de one-shoulder-ontwerp, dat de index sexy verhoogt;
90 badpak stijl trend weer, quot; prudentquot; en ze meer gebied van het lichaam bedekt, en gebruikte een aantal van de stiksels methoden en manier van regulerende instantie.
21e eeuw vrouwen figuur van lijn schoonheid is aandacht, mensen die lichaam van esthetiek hoek meer zie veeleisend, ronde van lichaam lijn niet gezondheid werd geacht, en saai, alleen slank als staal van lichaam en sterke spier krijgen alleen identiteit en badmode van verandering ook aan het lichaam voor Act, daarom vandaag van de bikini werd zwemmen kleding van steunpilaar, een soort zwemmen kleding al vond Yu mode deur buiten , Bikini badmode snel vervangen heeft Siamese badmode.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd