export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

Eendelige badpak deze zomer als het middelpunt
Aug 05, 2016

Bikini worden langzaam verlaten door huidige windwijzer, eendelige badpak en volledige terugkeer van de vorige eeuw. Dit jaar #39; s trends, eendelige badpak is uitgegroeid tot een absolute nietje, die diepe v sexy, ontwerp van de taille, uitsparen met details ontleend aan jurken, eendelige badpak volledig gereserveerd hun conservatieve afbeelding, nieuw gezicht, badmode, strand en zwembad kleding, sociale functies worden steeds op de agenda gezet.
Eendelige badpak is de nieuwste naam quot; zwembad jurk, quot; en kan worden gezien van de naam, sexy, hot, heetste, bijvoeglijke naamwoorden zijn geweest, nu badpak, belangrijkste sierlijk en beleefd is. Dat #39; s ook het geval tijdens het komende zomerseizoen, worden het strandvakantie, cruise vakantie of gewoon lekker ontspannen in het hotel #39; s zwembad zijn onmisbaar bij het omgaan met vrienden of vreemden, er zal altijd een bikini ondergoed gevoel, hoeveel sommige mensen laten gaan. Maar quot; zwembad dressquot; zijn niet het zelfde, fatsoen en gevoel van ontwerp is net zo belangrijk, dat een goed stuk van swimwear kan je je voelt veilig en vol vertrouwen, niet in de buurt van Bang bang voeten.
Badmode dit seizoen, uiterst verse. Verlaten zijn kleurrijk, elk stuk van swimwear heeft slechts één primaire kleur, zoals jurk, tot eenvoudige zwart-wit zijn nog steeds populair, en Oceaan-gerelateerde elementen zijn ook erg populair, mensen voelen elegante en koel. 1-delige zwempakken beogen ook meer nadruk op natuurlijke en elegante schoonheid, de algehele cut, multi-pierced floral geborduurd over de borst en hip clip wordt niet langer gehouden, zowel statig en elegant. In feite, in plaats van bikini's, kunnen eendelige zwempakken worden gemakkelijker aanvaard door Chinese mensen. Omdat de stof meer is, zijn er talloze mogelijkheden in ontwerp, welke onderdelen het gevoel minder dan perfect, laat dekking en ruimte voor verbetering. Aan de andere kant, eendelige badpak zonnebrandcrème ten minste effect veel beter in vergelijking met de Bikini--immers, we leven in een prachtig land op de witte.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd