export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

Kennis van badmode stoffen
Mar 11, 2017

Kennis van badmode stoffen
Ten eerste, de indeling van de stoffen
DuPont Lycra, nylon, polyester momenteel het meest gebruikte materiaal zwempak. Elke tragisch lege, jacquardweefsel en andere speciale materialen uit de bovengenoemde drie soorten elastische eigenschappen. Veel van de nieuwe badpak zal anti-UV, anti-chloor- of spatten worden toegevoegd aan het water en andere speciale verwerking.
Ten tweede, de kenmerken van het weefsel
1, Lycra: Het is een soort kunstmatige elastische vezels, de beste elastische stof, kan worden uitgebreid tot de oorspronkelijke lengte van 4 tot 6 maal, uitstekende rek, geschikt voor het mengen met verschillende vezels, kan de textuur laken, rimpel versterken -vrij voordelen. DuPont Lycra, die bestand is tegen chloor, zal zwempak een langere levensduur te geven dan de gebruikelijke badpak.
2, Nylon: structuur, hoewel niet zo goed als lycra, maar de elasticiteit van zachte en lycra is vergelijkbaar zijn. De meest gebruikte voor het weefsel zwembroek, die geschikt zijn voor-medium geprijsde producten.
3, Polyester: unidirectionele twee stretch elastische stof. Vanwege de beperkte elasticiteit, meestal gebruikt in zwembroek of vrouwelijke zwemmen splitsen in twee richtingen, is niet van toepassing op samengevoegde modellen. Kan deel uitmaken van de splicing of lage prijsstrategie toepassing van de stof.
Ten derde, de bekleding en accessoires
Swimsuit ontwerp aan "comfortabel", "close" een van de uitgangspunten. Het grootste deel van het gebruik van nylon voering, en elasticiteit om consistent te zijn, het zal niet van invloed op de consument draagcomfort. Daarom is de keuze van het gebruik van accessoires, de "elastische" absoluut noodzakelijke eisen. In reactie op de trend, als je nodig hebt om metaal, acryl, schelpen en andere inelastisch accessoires te gebruiken, zal het ontwerp moet niet kiezen voor invloed op de flexibiliteit van de lichaamshouding. Juiste toepassing, zal de accessoires voor de finishing touch van de uitstekende resultaten.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd