export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

Kinder badmode bij het gebruik van notities
Aug 05, 2016

De voordelen van baby zwemmen alot, bijvoorbeeld, kunnen verhogen hun kracht en de coördinatie, de perfecte vorm. Maar op hetzelfde moment, mogen niet vergeten dat sommige van de overwegingen voor baby zwemmen, naast zekerheid, de keuze van badmode is.
Doesn #39; t past dragen
Baby zwembroek te klein is niet alleen ongemakkelijk, het beïnvloedt ook de omloop van het bloed; badpakken bij activiteit toenames over de baby in de waterbestendigheid. Veel baby's tot water hebben een zekere angst, sluiten-montage zwembroek kan de baby een beetje meer zin, dus om te kiezen van de juiste maat badmode, niet vanwege de badmode en elastische zolang op de jurk, welke past in baby dragen.
Bij het kiezen van een badpak voor baby, kunt u herhaaldelijk het uitrekken van de badmode, als keerde terug naar hetzelfde, met vermelding van goede rebound veerkracht.
Hebben sommige natuurlijke rok meisje #39; s zwemkleding, voor het decoreren van de baby in het water op de kleine engel. Maar teveel decoraties die te complex zal uitgroeien tot een last van de baby in het water, op het gebied van bewegingen van het lichaam.
Daarom moeten de zwemkleding kiezen de stijl eenvoudig, met betrekking tot de selectie van het patroon kan worden kleurrijk, zoals tekenfilm kostuums uw baby #39 zijn; s favoriete.
Wassen slijtage kopen
Sommige onzorgvuldig moeder was #39; t klaar op voorhand aan de baby badmode, strand of zwembad en vervolgens haast kopen, won #39; t hebben tijd om te wassen rechtstreeks naar de baby slijtage, badmode ziet er schoon, maar ik weet niet is verborgen in de onzichtbare ziektekiemen, gezondheidsrisico's voor de baby.
Badpak glasvezelnetwerk is zeer dichte, vaak net een groot aantal bacteriën, zoals Shigella, virus, Chlamydia trachomatis, purulent huid bacteriën, enzovoort.
Deze bacteriën vaak als de luchtvochtigheid verhoogt en vermenigvuldigen. Baby #39; s weerstand tegen kiemen dan volwassenen en badpakken zijn op maat kleding, dus, de gezondheid van badpak niet mogen onderschatten.
Koop nieuwe zwemkleding terug gaan, ik zal er zeker te wassen en te dragen, en moeten onmiddellijk na gebruik gereinigd worden.
Geen elementen van badpak stoffen
Momenteel op de markt voornamelijk gedomineerd door spandex badpak materiaal. Spandex inhoud is internationale standaard was 18%, beter baden kostuums, om te bereiken van de 18% spandex inhoud.
Goede badpak moet trekken strak, elastische niet groter is beter, natuurlijk, maar betere veerkracht, stretching terug vaak ook.
Weinig of geen inferieure badpak spandex inhoud, zijn slechte flexibiliteit, als iets grotere amplitude, zwemkleding zijn gevoelig voor vervorming, breuk, enzovoort.
In de kleding markt en supermarkt, veel badmode geeft niet aan de samenstelling van de stof, moeders niet te kopen van dit soort badmode aan de baby zoveel mogelijk, dat het is het beste om regelmatige sportzaak te kopen.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd