export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

Casual badmode stijlen en keuzes
Aug 05, 2016

Casual badmode stijlen en keuzes
Recreatieve duik pak, ook bekend als strand zwembroeken. Gebruik zwembroek, een stuk single-Pack, verdeeld in twee stukken, en gecombineerd met zwembroek die strand versierd met lange rokken. In het zwemmen, het vrije pak met één hand, maar ook tonen aan dat vrouwen mooi lichaam, in de stijl, de kleur, het patroon, uiteraard onder invloed van de mode, kleuren elk seizoen zijn er nieuwe, nieuwe soorten inleiding, verwarrend. Vrouwen bij het dragen van twee kledingstukken, en kan gemakkelijk trekken de aandacht van het andere geslacht. Een cocktailjurk, een ander is een zwembroek. Inderdaad, beide kledingstukken zijn beste spreekt namens vrouwelijke schoonheid--vrouwelijke prachtige avond brengen de vrouwelijke kant, badmode vervolgens af te bakenen de vrouwelijke verse knappe verschijning. Populaire zwemkleding kunnen grofweg worden verdeeld in de volgende drie typen:
1. twee apart stuk-twee stuk jas en broek suits, bikini's en het eenvoudige twee-hoofd, Bikini, ook bekend als drie-punt, dat wordt gekenmerkt door het gebruik van materialen is zeer klein. Toegegeven, Bikini badpak is de meest aantrekkelijke gezicht, hebt u zeer indrukwekkende gestalte en absoluut vertrouwen, deze stijl van swimwear kunnen de eerste keuze.
2. een stuk eendelige badpak met schouderriem en trommel en Chinese stijl COWL NEK ontwerp. Bovenlichaam was zoals vest bandjes badmode zijn uiterst traditionele, de meest populaire keuze van stijl. -Strap badpak, terwijl gewone, maar door de verandering van de bandjes, vindt nog steeds een speciale is, als de populaire jaren in het buitenland voordat de schouder een hoofd. Open borst diep en kronkelende ontwerp van badmode, het beste is voor smalle breedte onderaan lichaam wijziging. Zorg ook voor op de lijn van de buste en een unieke inrichting, kan de vorm meer perfect.
3. drum cartridge badmode is meer chique, een vat-vormige lichaam, met bretels riemen kunnen worden verwijderd. Deze zwembroek vermindert de transparantie in de borst en de heupen, hoge gesneden onder de benen lijken langer kan maken.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd