export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

Kan een pak yoga worden gebruikt als een badpak?
Jan 30, 2019

Kan een pak yoga worden gebruikt als een badpak?

Echt niet!

Yoga kleding uit materialen of wateropname kunnen niet als een zwembroek, badpak materialen over het algemeen geneigd te hekel aan water, dat wil zeggen geen water (zoals de paraplu die niet, water behouden kan), en glad oppervlak. Hierdoor kan de weerstand van mensen in het water naar voren. Het pak van de yoga moet volledig katoen ademend en comfortabel om te dragen. Hoewel twee soorten kleding uw sierlijke curve weerspiegelen kunnen, maar de functie anders is, combineren niet.

Yoga kleren zijn kleren voor yoga. In het algemeen, broek yoga kleren zijn onderverdeeld in lange mouwen, middellange, lange mouwen, korte mouwen, vest en jarretels, terwijl broek rechte buis, hoorn, harem meer. U kunt ze afzonderlijk stijl, maar ze hebben allemaal ter dekking van je navel.

Badpak verwijst naar vrouwen zwemmen kleding, er zijn ook mannen zwemkleding. Zwembroek maakt gebruik van de textielproducten die voldoen aan water niet te hangen losjes meer in het algemeen, niet Ardennen te maken. De stof van het badpak is doorgaans polyester of polyamide weefsel, die niet aan de huid vasthouden zal bij het aanraken van water. Het is ondoorzichtig, niet zeer ademend en doet niet absorberen zweet.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd