export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

Voordelen van vaak stekken op het menselijk lichaam
Aug 05, 2016

Voordelen van vaak stekken op het menselijk lichaam
1, verhogen myocardiale functie
Mensen bewegen in het water, alle organen zijn betrokken, hoog energieverbruik, versneld bloedsomloop ook, meer voedingsstoffen te leveren van de locomotief organen. Snelheid van het bloed en het verhoogt de belasting op het hart te maken het verslaan van de frequentie, contractie is sterk en krachtig. Mensen zwemmen vaak, hartfunctie zeer goed. Gemiddelde hartslag van 70 - 80 keer per minuut, elke streek is 60--80 ml. Mensen die de hartslag Zwemmen 50-55 slagen per minuut, een heleboel goede zwemmers kunnen bereiken, de hartslag kunt bereiken 38-46/min, tot 90--120 ml per slag volume. Zwemmen-water kan maken het lichaam wanneer bloed stroomt naar het hart, de hartslag. Significante cardiale oefening-geïnduceerd door verlengd zwemmen verhogingen contracties sterk, de wanddikte vaartuig verhogen elasticiteit verhogen, lijn transmissie en verhoogd bloeden. Dus, zwemmen kunt bouwen aan een sterk hart.

2. versterking van het immuunsysteem
Zwembad watertemperatuur is 26 graden tot 28 graden, geweekt in water voor koeling, en energieverbruik. Voeg de lichaamswarmte zo spoedig mogelijk, voor de noodzaak van evenwicht tussen warm en koud, zenuwstelsel reageert snel, waardoor het lichaam #39; s metabolisme versnellen, stimuleren het lichaam #39; s vermogen aan te passen aan de buitenwereld, tegen de kou. Mensen vaak nemen deel in de winter zwemmen, dankzij de verbeterde temperatuur verordening functies, is niet gemakkelijk om een koude te vangen, kan ook de functie van de verstoringen van de hormoonhuishouding, de verhoging van de hypofyse functie, wat resulteert in verhoogde weerstand tegen ziekten en immuniteit verbeteren.

3. dieet
Directe onderdompeling van het lichaam in het water tijdens het zwemmen, waterdichtheid en goede thermische geleidbaarheid, thermische snelheid, dus verbruiken meer calorieën. Aan als een gewoon kok gekookte eieren, in de lucht in de van het koelen snelheid, veel dan in koud water in de fast, experiment bewees: mensen in standaard zwembad in de lopende 20 autominuten verbruik van warmte, gelijkwaardig zijn aan ook snelheid in het land Shang van 1 uur, in 14 graden water in het verblijf 1 autominuten verbruik van warmte tot 100.000 kaart , equivalent met temperatuur lucht in de 1 uur verdeeld door warmte. Dus, bewegingen in het water, zal maken veel mensen willen gewicht te verliezen en het bereiken van een multiplier-effect, dus zwemmen is in vorm één van de meest effectieve campagnes te houden.

4. de lichaamsvorm
In het zwembad, meestal gebruikt het drijfvermogen van het water in gevoelig of liggende in water, ontspanning van lichaam en stretch, vol, mooi gevormde en harmonieuze ontwikkeling van het lichaam, de spieren vloeiende lijnen. Beweging in het water als gevolg van de vermindering van de impact op de beenderen van de beweging van de grond, vermindering van de waarschijnlijkheid van de vergrijzing van de beenderen, botten en gezamenlijke vervorming. Waterbestendigheid kan het verhogen van de intensiteit van de oefening, maar de intensiteit, het verschilt van apparatuur training op het land, zeer zacht, de intensiteit van de training en is makkelijk te controleren in aanwezigheid van zuurstof binnen het domein, zal niet groeien zeer stijve spieren, kun je de vloeiende lijnen, elegante lichaam.

5. het versterken van de longen
Respire voornamelijk door Long Long functie kracht besloten door respiratoire spierkracht, verkeer is een van de meest doeltreffende middelen te verbeteren en vergroten van longcapaciteit. Volgens de bepaling: zwemmen wanneer de borst 12-15 kg druk is, plus koud water ter stimulering van weeën, ademhaling moeite, mensen dwingen om te ademen, het verhogen van de diepte van de ademhaling, het inademen van zuurstof om te voldoen aan het lichaam #39; s nodig heeft. Algemeen mensen van longcapaciteit waarschijnlijk voor 3200 ml, ademhaling armen (maximale inademen en maximale oproep gas Shi buste uitgebreid en verkleinde van armen) alleen voor 4-8 cm, dramatische verkeer Shi van zuigen zuurstof maximumvolume voor 2.5--3 rose/punten, dan rustig Shi grote 10 keer keer; en zwemmen atleten van longcapaciteit kunnen maximaal 4000-7000 ml, ademhaling armen bereikt 12-15 cm, dramatische verkeer Shi van zuigen zuurstof maximumvolume voor 4.5--7.5 rose/punten, dan rustig Shi 20 keer verhoogt keer. Zwemmen ademhaling spieren, verhoging van de borst, uw verhogingen van de capaciteit van de longen en de aanzuiging alveolaire openstelling meer, soepel ademen, is zeer gunstig voor de gezondheid.

6. de huidverzorging
In het zwembad, water en de erosie van de huid, zweet klieren, talgklieren, en speelde een zeer goede massage, verbetert bloedomloop, waardoor de huid glad en elastisch. Bovendien is de beweging in het water, verminderen sterk van het zout in het zweet op de irritatie van de huid.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd