export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

Bij de warmwaterbronnen van taboe
Aug 05, 2016

Bij de warmwaterbronnen van taboe
1. Wanneer niet onmiddellijk dip hongerigen hot springs, zou spa op een lege maag gemakkelijk hebben duizeligheid, moe en misselijk situatie.
2. Indien de auto voor een lange tijd zat en zijn gekomen van een lange weg, heel moe, kan niet naar dompel warmwaterbronnen, of zal de bubble meer moe.
3. gebrek aan slaap of blijf hele nacht, als alle van een plotselinge duik hot springs schok of hersenen ischemie kan optreden.
4. zeer opgewonden of boos humeur, hart gewonnen snel wanneer, is ook niet geschikt voor onderdompeling Spa.
5. wijn net genoeg om te eten of te drinken, kan niet naar dompel warmwaterbronnen, of u #39 gaan; ll hebben indigestie en hersenen bloedingen.
6. ondervoeding of ziekte, is in slechte gezondheid, nooit naar dompel warmwaterbronnen.
7. mensen hebben hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en verharding van de slagaders, duik voordat de warmwaterbronnen, te langzaam vegen lichaam met warmwaterbron badpak, badend in warmwaterbronnen, kunnen niet plotseling gonna een spa, dit zal geen invloed op de samentrekking van de bloedvaten.
8. mensen die het hebben van kanker, leukemie, niet geschikt voor onderdompeling Spa, want makkelijk te stimuleren de stofwisseling, waardoor het lichaam snel zwakker.
9. als mensen die heb acute verkoudheid, acute ziekten en ziekten, is het het beste niet om duik warmwaterbronnen.
10. de meisjes vóór en na de periode, of wanneer, vroege zwangerschap en Terminal, tijdelijk niet in staat om de beste warmwaterbronnen duik.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd