export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Tentoonstelling

4 woorden hoe te kiezen voor zwemkleding om te voorkomen dat bloot hoogte
Aug 05, 2016

Grote buste girls voor select vouwen delige Zwemmen kostuums, hoewel grote tieten meisjes altijd een persoon op het strand, maar hun quot; burdenquot doden kunnen; u mag niet weten. Bij het kiezen van een badpak zal zij dus meer quot; selectivequot; omdat beide ondersteuning en maar ook een goede lijn comfort. Een badpak met RIM de borst vast, daarnaast moet u selecteren de verstelbare schouderband, dit zal laten u aanpassen aan de meest comfortabele positie. Is behoefte aan aandacht, brede schouderband brengt een sterk gevoel van steun, maar don #39; t Selecteer de nek, het zal pijn doen je nek en schouders. Andere dan de buste, naar het bovenlichaam licht overgewicht meisjes, selecteer plooien of licht voor iedereen #39; s blik uit de buurt van de borst.
Meisje heeft verloren kinderen moeten kiezen Print zwemmen pak, als je behoort tot de familie van flat-chested, zo don #39; t proberen te gaan voor borstimplantaten, grote naam super model is de luchthaven, die meer op de lange. Maar dit betekent niet dat je kunt letterlijk het dragen van een pak van de duik in het zwembad sprong, mensen zouden denken dat een man dragen vrouwen #39; s kleding. Kleine borst MM printing complexe badpak moet worden gekozen, stripe, Plaid, floral kan iedereen verwarren #39; s gezicht. Vouwen, gegolfde en boog decoratie is erg belangrijk, dat is meer dan je #39; opnieuw het dragen van een zwempak met borst zeem is doeltreffender, zal het uw borst kijken groter maken. Een schouder of nek en zet alle ogen naar uw nek en schouders, zwakke punten zal tonen mensen de meest gedurfde delen.
Vergelijking vrouwen met dikke taille, kunt u een color matching zwemkleding, quot; Apple shapequot; vrouwen, kan zoals grote blokken kleur color matching zwemkleding zijn voorkeur, in badpak een donkere lint stiksels aan Apple onmiddellijk in een zandloper figuur, en gecombineerd met een riem ontworpen badpak ook hetzelfde effect bereiken. Je moet leren is om te kiezen kleur mozaïek kan overschrijden, maakt je gebogen.
Kleine meisjes, kies kleurscheidingen zwemkleding tot langwerpige proporties, is kort. Terwijl springen in het water hetzelfde, maar de oever MM lange benen hoe is u zo veel? Deel van dezelfde kleur matching te breken vlakte, wide-dunne strepen en geometrische patronen kleuren gemengde kleuren om de beste resultaten te bereiken. Als je denkt dat je benen zijn niet lang genoeg, en kies vervolgens een hoge taille lijn, middelste knippen badpak of afdrukken, kan dit percentage elongate het been. Als u zeer dunne bent, kies dan dat een low-neck badmode kan u blik slank maken.

Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd