export@qzhuaning.comProducten van hoge kwaliteit, professionele service is de kern van Europa en overzee markt leveranciers!

Informatie
NEEM CONTACT OP MET ONS
Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
86-595-28151886
86-595-28151899
export@qzhuaning.com

Informatie

Huis > Informatie


QUANZHOU HUANING SPORT GOEDEREN CO., LTD

PROFIEL VAN DE FABRIEK

Wij produceren en exporteren van badmode, bikini, zwembroek, rash guard en badmode weefsel onder strikte QC-systeem voor meer dan 15 jaar. We hebben een uitstekende oprit; D team die zijn toegewijd aan kwaliteit en technisch onderzoek. Er zijn 4 ontwerpers, 12 patroon makers, 6 QC samen, 80 naaien werknemers. De voorzieningen hebben 3 productielijnen met output van 100, 000 stuks per maand. In onze eigen werkplaats kunnen wij rubber print en sublimatie print doen. We exporteren voornamelijk naar Europa en Amerika. Onze klanten zijn Wal-mart, Carrefour, Metro, Lotus enz voor binnenlandse markt met onze eigen merk XIALANG en Barbie, Trunkettes, O'stin, Highclub, Mc baby, Disney, Kiabi etc voor overzeese markt. Vooral is onze fabriek de enige leverancier van swimwear voor Word-Expo 2010-Shanghai, China.

We worden gebruikt voor de flexibele orde en korte levering als gevolg van lange ervaring in de productie en de verkoop voor seizoensgebonden producten. Wij aanvaarden verschillende speciale verpakking en verzending vereiste. Welkom meer en meer geavanceerde bedrijf met ons samen te werken. Wij leveren producten van vergelijkende-prijs en beste service samen.


Navigatie
 • Informatie
 • Producten
 • Nieuws
 • Tentoonstelling
 • Neem contact op met ons
 • Onderzoek
 • Neem contact op met ons
  +86-595-28151886
  export@qzhuaning.com
  Huaning gebouw, Xunmei Industrial Park, Fengze gebied, Quanzhou, Fujian, China
  Volg me
  Quanzhou Huaning sport goederen Co., Ltd